Антимонопольний комітет України оштрафував Гадяцький спортивно-технічний клуб

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала Гадяцький спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України на 10 тис. грн. Як встановило Відділення автошкола зловживала монопольним становищем на ринку послуг з навчання водіїв категорій А, В, С, Д, Е. Зокрема, спортивно-технічний клуб встановив економічно необґрунтовані тарифи на платні послуги з навчання водіїв категорій А, В, С, Д, Е, а саме: в калькуляціях при розрахунку вартості платних послуг з навчання водіїв. А саме Гадяцький СТК ТСОУ, завищував погодинну ставку викладачів та майстрів виробничого навчання.
Continue Reading →

Роспотребнадзор нашел нарушения технологий при проверке Гадячсыр

Специалисты Роспотребнадзора нашли нарушения при проверке завода Гадячсыр. «Производство сыра, поставляемого на территорию Российской Федерации, проводится с нарушениями технологического процесса на участках его созревания, упаковки, а также доставки компонентов для его производства», — говорится в сообщении Роспотребнадзора, поступившем в Интерфакс в четверг вечером.
Continue Reading →

У ДТП загинув водій «Гадячсиру»

Вчора близько 15:30 на автодорозі Гадяч — Миргород сталося ДТП за участю працівника ТОВ «Гадячсир». Біля села Сари водій автомобіля МАЗ з напівпричепом «Молоко» не впорався з керуванням та, перевернувшись, потрапив у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 48-річний чоловік отримав травми, несумісні з життям, і помер.
Continue Reading →